Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz dunc #46353 üzenetére

    Melyik része nem érthető ? :)
    Amúgy meg messze sem kell menni, elég csak elolvasni a Mobilarénás tesztet, de ha felmész a Samsung oldalára ott is szerepelni fog az, hogy lehet vele telefonálni.

    A nagyra hízott telefont meg úgy kell érteni, hogy van előlapi hangszórója mint a Samsung Galaxy Tab 3 7.0 3G-s változatának is [KÉP], vagy épp az ASUS Fonepadnek [KÉP].

    A 10 hüvelykeseken már nem érdemes keresni a hangszórót, azokra már nincs értelme rakni, ettől függetlenül azokkal is lehet headset segítségével (vagy kihangosítva) telefonálni.

    (#46355) Spet

    ConCorde Tab ROKEE, WayteQ xTAB-79qci, Alcor Zest D714I, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, és még sorolhatnám két héten keresztül.

    (#46356) OddMan

    A processzormag a mai napig nem tisztázott, vagy A5, vagy A7, de inkább utóbbi a teljesítménye alapján, a GPU pedig nem Mali-400, hanem Vivante GC1000.
    Röviden az az ATM7029 sztorija, hogy a tervezője, az Actions Semiconductor már a bemutatásakor ködösített, nem akart pontos információt szolgáltatni a használt processzormagról. Az oldalukon annyi szerepel csak, hogy ARM Cortex-A9 family CPU, amiről csak ők tudhatják, hogy ez pontosan mit is takar, Cortex-A9 viszont több dolog miatt sem lehet.
    Az oldalon meg azért ez szerepel, mert ezt az információt kapták a gyártótól, ez a hivatalos álláspont még akkor is, ha a valóságban ez nem így van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák