Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Horrock

    csendes tag

    Sziasztok! Táblagépet szeretnék vásárolni a közeljövőben, és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
    Én nagyjából a 8"-os méret körül nézelődtem, új gépet szeretnék venni, gyári garisan, főleg itthonról, az összeghatár teteje, nagyjából 80000 ft körül mozog.
    Amire használnám: elsősorban olyan érdekelne, amiben van digitalizátor, viszont a Samsung Note-ok nagyjon drágák, azok így kiesnek:( szeretném kézzel írt jegyzetelésre használni, pl. diákra ráfirkantani, vagy órán rövid jegyzeteket írni, nem szoktam eposzokat írni. Nem igazán találtam összeszedett listákat se magyarul, se angolul az ilyen készülékekről. Amit találtam, az a Prestigio Multipad 8.0 Note 3G, 70-ért van edigital-nél, tokkal, az egész tetszetős darab. Ezenkívül sorozat, filmnézés, pdf,ppt, word nézegetés, rövid pötyögés, internet, játékok, amikre még használnám. Nem tudom mennyire lesz a jövőben tartós a hardware-es oldala.
    Esetleg garis használt készülék is szóba jön. Ha annyira nem nagy érvágás az EMR-es bevitel hiánya, akkor pedig a LG Gpad 8.3-at néztem ki. A jövőben tervezem jobbfajta okosteló vételét is, ha összemelóztam rá a pénzt (LG G2, galaxy s4 kategóriában). Ha esetleg csak egy listát kapnék digitalizálós tabletekről, azt is megköszönném nagyon! :)
    Köszönöm a segítséget előre is! :R
    Minden jót!

Új hozzászólás Aktív témák