Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalzarus

    tag

    Heyho. Harmadik napja nyùzok egy galaxy tab pro 8.4-et. Mindazoknak akik szemeznek a konkrèt tìpussal, ìme a szemèlyes tapasztalataim:
    Pro: Gyönyörű a kèpe. De tènyleg. Egy ipad mini van mèg a hàztartàsban,ahhoz tudtam hasonlìtani, ès azt kell mondjam, hogy HD film alatt, èrezhetően szebb a Tab pro kèpe. A tablet maga gyors, kicsit sem laggol. A multiscreen egy kicsit lassìt a reakciòidejèn, de csak alig èszlelhetően. Nagyon kènyelmes a hasznàlata, pont jòl van mèretezve. Fektetett àllapotban tudok rajta ìrni ùgy, hogy kèzben van.A benne lèvő 8 megapixeles kamera kimomdottan szèp kèpeket csinàl. Kicsit zajosak, dehàt ez tablet ès nem fènykèpezőgèp :-) plusz vaku is van rajta. Az anyaghasznàlatot is nagyon dìjaztam. Bőrhatàsù műanyag van a hàtuljàn amitől nagyon kènyelmes lesz a fogàsa. Nagy pozitìvum volt szàmomra, hogy mennyi minden, milyen szèleskörűen testreszabhatò rajta. Plusz tele van aprò kis funciòkkal amitől kènyelmesebb ès szòrakoztatòbb a hasznàlata.

    Az üzemìdőt a kettő közè teszem, mert elèg szubjektìv ki mit tart ideàlisnak. Masszìv hasznàlat mellett, közepes fènyerőn (böngèszès, jàtèk, net, filmeźès etc.), kb 12 òràt bìr.

    Kontra: Melegszik. A bal szèlèn közèptàjèkon nem tudom mi van benne, de erőteljesen melegszik. Normàl hasznàlat alatt is. Kicist adtam a rendszernek, multiscreenen futtattam filmet + youtubot, meg böngèsztem + a hàttèrben torrentet futattam. Akkor màr zavaròan felmelegedett. A màsik nagynegatìvum, a gyorsgombok az oldalàn. A közèpső fizikai gomb tökèletes helyen van, de az alatta ès fölötte lèvő tapigombok elèg rosszul vannak elhelyezve. Főleg jàtèk ès ìràs közben nagyon könnyen ràjuk nyùl az ember. Ez azèrtis zavarò, mert az egyik tapigombot simàn kihagyhattàk volna, mert a funkciòja teljesen felesleges ès indokolatlan. Ha pedig nem lenne ott akkor a fent emlìtett problèma sem àllna fenn. Összvissz ezt a kèt negatìvumot tudom felhozni.

    Szerintem egy nagyon jòkis tablet. Hètköznapi hasznàlatra tökèletes vàlasztàs, főleg, ha a filmnèzès is szempont. Ha bàrkinek bàrmi kèrdèse van ròla, megpròbàlok vàlaszolni rà, legjobb tudàsom szerint :-)

Új hozzászólás Aktív témák