Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sickoface

    tag

    helló!

    tablet vásárlásán gondolkodom, igazából kettő között vacillálok. az egyik az asus memo pad me176cx, a másik az lg g pad 7.0. az itteni mm-ban megtudtam fogdosni az lg-t, de az asus-tol csak egy fonepad volt kirakva. ha jól emlékszem (1024x600-as kijelzős).

    a kérdésem, hogy mennyire hasonlít külsőre a fonepad meg a memopad mert szerintem anyaghasználatban/összeszerelésben az lg jobb. a kijelzőjük szerintem ugyanaz (ips 1280x800), az teljesen megfelel nekem.

    és az lg/memopad tulajoktól kérdezem, hogy napi használat során mennyire röccenésmentes rajtuk a rendszer? wp-s telefont használok, így elég érzékenyen érintene, ha beszarna egy mobilaréna betöltése/zoomolása közben.

    külső alapján az lg felé hajlok, mert nem mondanám meg az összeszerelés alapján, hogy csak 40ezer körül van. viszont az asus elvileg papíron veri teljesítményben az előbbit az intel procik miatt. bár többe is kerül 4-5 ezerrel és nem tudom, hogy megéri-e a felárat. ha ugyan abban a házban van a memo és a fonepad és nincs teljesítménybeli különbség az lg-asus között, akkor a g padot veszem. a többi jellemzőjük mint pl kamera nem nagyon érdekes, úgysem fogom használni.

    kicsit hosszú lett, előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák