Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    Sziasztok!
    Csúnya dologra foglak kérni titeket, de higgyétek el én is fizikai fájdalmat érzek, hogy olyat kell vásárolnom, amire minden elköltött fillér kidobott pénz.
    Adott egy 14 éves, kamaszodó fiúgyermek, aki inkább a színpadon produkál, a technikai dolgokhoz nem igazán van affinitása. Közelgő születésnapjára a család tabletet rendelt, és én kaptam a cseppet sem megtisztelő feladatot, hogy elherdáljam az erre szánt, huszonötezer Kemény Magyar Forintot felölelő keretet.
    Abból kiindulva, hogy a gyermek előző tabletjének digitizere mintegy két hét alatt változott kristályos anyagszerkezetűvé, valamint hogy a 15 és a 25 ezres vacakok élvezeti értéke egyaránt alacsonyan van, úgy gondoltam, hogy a legésszerűbb lenne ezek közül olyat választani, ami várhatóan előbb pókhálósodik be, mint ahogy garanciás problémái lennének (utóbbiak intézésével ugyanis megintcsak nekem kellene foglalkoznom).
    A nap folyamán alaposan leredukálódott a jelentkezők száma (délelőtt még a kínai webshopok kínálata is játszott), mostanra ez odáig fajult, hogy a tőlünk egy kilométerre sem lévő Euronics kínálatából a két legolcsóbbat kihagytam, így maradt a következő két jelentkező:
    - BEEX S4 Quad-Core
    - Beex S5 8GB
    Jól gondolom, hogy inkább az inteles belűt kellene választanom?
    A szórólapon erre 2GB RAM-ot írnak, bár az egy giga hihetőbb ennyiért.

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák