Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rewentlow

    csendes tag

    Néhány tapasztalat a Transformerről:

    Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, azt csinálja amit kell neki, ennyit vártam egy tablettől. Az ára ugyan tényleg borsos egy kicsit, nagy dilemmában is voltam, hogy megvegyem most, vagy várjak még két hónapot, amikorra az ár valószínűleg még esni fog egy 10-est, 20-ast. Végül rászántam magam, úgy látszik nálam a 120 ezer forint volt az a lélektani határ, ami után azt mondtam, hogy nekem ez márpedig kell. :)

    Üzemidő sztem nagyon rendben van, kb. 15 óra nyomkodást bírt ki, úgyhogy a gyári 9,5 óra amit a filmezésre vállaltak sztem rendben van. A 15 órában volt netezés, zenélés, játék, meg általában minden, nagyjából reprezentálja sztem az átlagos használatot.

    A Honeycomb is teljesen rendben van, igazolta a hozzá fűzött reményeimet (szempont volt, hogy honeycombos tabletet vegyek). Billentyűzetes dokkolót meg idővel valszeg venni fogok hozzá, de egyelőre teljesen jól elvagyok anélkül is. Tulajdonképpen az már egy elérhető plusz, ami még inkább megdobja a gép használati értékét. Véleményem szerint azzal simán túlszárnyal egy netbookot az eszköz (érintőképernyő, 16 órás üzemidő), hiszen ezeket a featureket egyelőre a netbookot nem tudják. :)

    Úgyhogy aki Honeycombos tablet vásárlásán gondolkodik, annak bátran merem ajánlani az Asus gépét akár dokkolóval, akár dokkoló nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák