Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz Alien13 #59180 üzenetére

    2 Gb ramos készülék nincs ebben a keretben.

    Így viszont hogy csak alap játék lesz be lehet próbálni az Intel procit. (Asus ME176) Előfordulhat hogy valami nem fog elindulni, de akkor max keresel másik memóriajátékot, ami elindul. Topicjában erről is jókat írnak a tulajok, érdemes benézni, és megkérdezni hogy mi a helyzet a játékokkal.

    A legjobb választás azonban a céljaidnak szerintem az LG lenne: Nagyon jól optimalizált az android rajta, így nem okoz hátrányt hogy csak 1 GB ram van benne. (A Samu az 1,5-tel semmivel sem jobb, kb ugyanolyan a két gép.) LG-nél az android, és a face és a böngésző nálam 5-600 mega körül foglal, android önmagában 4-450. Ez nagyon jó érték, más gyártóknál simán 700 mega, így a plusz progik alól veszi ki a rendszer a memóriát. LG-re várható az Android 5, ami még jobb memóriakezelést ígér, illetve szabad lesz SD-re pakolni programokat, ami ellensúlyozhatja a 8GB-os tárhelyet (a LG 8"-osra már kijött az Android 5, ott jók az első tapasztalatok).

    Én LG, Asus közül választanék ha a helyedben lennék.
    De nyilván Samuval sem lősz mellé, de a tab 4 7-est. (tab 3 felejtős)
    Mindegyiknek van itt a fórumon topicja, érdemes beleolvasgatni. Menj el nagy műszaki áruházba, ha tudsz, tapizd meg mindegyiket hátha segít a döntésben...

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák