Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz naja #59293 üzenetére

    Lehetséges, két megoldás is létezik: egy biztosan működő, és egy zsákbamacska.

    A 100%-os biztossággal működőhöz csak egy 3G/LTE zseb Wi-Fi router szükséges (aka Mi-Fi, bár ez inkább egy márkanév, de a köztudatban így terjedt el), ami két fajta is lehet: amibe csak be kell rakni a SIM kártyát, és amihez még szükség van egy USB modemre is (pl.[link]), de ennél figyelni kell a kompatibilitásra is, mert nem mindegyik modemmel használható.

    A másik, abszolút zsákbamacska, de olcsóbb megoldáshoz két dolog szükséges: egy kompatibilis USB modem, és egy OTG kábel/adapter. Hogy mi ebben a zsákbamacska ? Az, hogy nincs, nem létezik lista a kompatibilis modemekről, de még ha létezne is akkor sem biztos, hogy működne a dolog, mert egy modemből létezhet több revízió is, valamint a modem firmware verziója is befolyásolhatja a működést. Ez ilyen kísérletezgetős, próba-szerencse megoldás.

    (#59298) keszo

    Tab S 8.4

    (#59299) devergo74

    Attól függ pontosan melyik modellekről van szó, és hogy mi lesz a fő felhasználási terület.

    (#59300) gabor901113

    Sajnos a te készüléked egy külön modellszámon fut, ezért nem találsz hozzá semmit. Saját felelősségre egy próbát tehetsz azzal, fogy felrakod a T330-ra való német ROM-ot, amiben biztosan lesz magyar nyelv is, de én ezt inkább nem ajánlanám, mert benne van a pakliban, hogy ez után már csak levélnehezéknek lesz jó.

    (#59302) zoli8911

    WayteQ xTAB-7Q

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák