Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nauri

    csendes tag

    válasz Alien13 #59296 üzenetére

    Meglepődtem a napokban az Auchanban, sok ember Wayteq-valmeg Samsung tablettal állt sorba!

    Mindnek recsegett a hangszórója meg kikifagyott a rendszere! Kiderűlt az a baki, ami ritka, a Googleplaymarketre olyan alkalmazások voltak feltöltögetve, amik tömegesen vágtaktönkre android tabletot.

    A vicc, hogy mind behívták, s megmondták nekik, erre nincsgari, magyarán aki nemkötött rá biztosítást,ugrott a garanciája és a pénze is!!

    Párom a napokban Mediamarktban csinált kalamajkát az információs pultnálA Concord Raptor P40ese már 3 hete szervízbevan adva és semmi válasz.

    Hálózati csatlakozási hibával adta le előszőr, de legutóbb már se smst se mmst nembírt elkűldeni...eleinte még mobilnet is ment rajta, wap.. legalább a hír24 bejött rajta..aztán mikor 2.ra szerződést kötött mobilnetre, már nem jött be rajta net... vga kamera meg fm rádiót használt egyébként, lehet vissza számtattja vmibe, mert 20ezerFt rohadt 1 sok pénz1 alap Vga kamerás telóért, hiába óriási az aksi,megvíz ésütésálló, csak műanyag. Miatta 24 munkaválló nem vett Concord Raptort, óriási csalódás! Meg piaciátverés rajta az árrés! :K

Új hozzászólás Aktív témák