Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz Oldbiggy #61248 üzenetére

    Igen, jól tudod, az OTA frissítéstől nem fogja érvényét veszteni a garancia.

    (#61249) milkabrams

    A rendszert akkor majd eldöntöd.
    A Samsung Tab PRO 8.4 jó választás, majdhogynem a legjobb, továbbá ezen az ASUS-on is érdemes elgondolkodni. Lenne még pár lehetőség, de azokban x86/64-es processzor van, amiknél előfordulhatnak kompatibilitási gondok.
    A használtakra passz, annak nézz utána te és ha találtál valamit, ami szerinted megfelelne gyere vissza, véleményezni fogjuk.

    (#61250) anna77

    Igen, jó vétel lenne; igen, megbízható, és igen, elég az 1GB RAM is, ha egyszerre nem 20 alkalmazás fut a háttérben és nem 20 megnyitott lap van a böngészőben.

    (#61251) lac14548

    Ott rontottad el, hogy recovery alól próbáltad meg frissíteni, nem az Actions Semi saját szoftverfrissítésre szolgáló programjával. Még nem biztos, hogy az asztal lába alá kell tenni, próbáld meg frissíteni a leírtak szerint (Flash_Tool.zip letölt/kicsomagol/feltelepít, update.zip letölt/kicsomagol, a pdf-ben lévő leírás szerint felrak).

    (#61252) jksx

    Attól, hogy az USA-ban (mert amit belinkeltél csak ott hatályos) ilyen feltételek vonatkoznak a refurbished termékekre itthon, Magyarországon még továbbra is változatlanul 1 év lesz az ilyen termékekre vállalt jótállás ideje. Nyugodtan megkérdezheted az ASUS magyarországi képviseletétől is, ugyanezt fogják ők is mondani.

    A fényerős problémára: [link] Próbáld ki, hátha segít. Az Archos oldalán ugyan van frissítés, lehet abban ez már javítva van, viszont nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy csereszabatos a két modell rendszere annak ellenére, hogy a Q.3253 csak egy brandelt Archos 101 Oxygen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák