Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • supercharley

    tag

    Egy érdekes dologról írnék, amire nem árt odafigyelni.
    Szóval van otthon kettő táblagépünk. Az egyik egy Motorola Xoom(ez az enyém), a másik egy Ainol Novo 8(ez a feleségemé).
    A történet szempontjából most Én, és a motorola Xoom -om a fontos. Általában esténként használom a készüléket, ágyban fekve, úgy hogy hanyat fekszek, és a két kezemben fogom.
    Ilyenkor a nagyujjaimmal alulról támasztom a készüléket, így az ujjaim L és fordított L alakban vannak, mintegy alsó keretbe fogva a gépet. Ha gépelni kell, akkor a jobb kezemmel elengedem, ilyenkor a bal kezemre, és főleg a bal kezem nagyujjára jóval nagyobb teher kerül. Kb 2 hónap használat után mostanra oda jutottam, hogy a bal kezem nagyujjával problémák vannak. Nevezetesen ha az ujjam hátrahajlik, akkor képes kiakadni, ilyenkor csak a másik kezemmel tudom helyrerakni, és egyébként fáj is. Most hanyagolom a fentebb leírt típusú gépfogást, és már valamit javult is az állapotom. Talán más is tud tanulni az esetemből, bár egy kisebb, és könnyebb táblagép esetén(amilyen pl. az Ainol Novo 8 is), lehet hogy nem lennének ilyen problémák. A Xoom 10"-os képernyője, meg a rengetegnagy akkumulátora nagyon tetszik, de mindezekért cserébe viszont nehéz a készülék, legalább is az ujjaim nem ehhez lettek kitalálva.
    Hogymikvannak, mi?

Új hozzászólás Aktív témák