Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nightshadow

    veterán

    Sziasztok, már majdnem megrendeltem a Lenovo Tab 2 A7-10-et, mikor a BestByteban belebotlottam a Lenovo Tab 2 A7-30-ba (nem keverendő a tavalyi IdeaTab A3300 A7-30-al). Sokkal szebbek a színek (talán a videón is átjön: [link]), köszönhetően az Infinity képernyőnek, ami hiányzik az A7-10-ből, viszont a Mali-450 helyett csak Mali-400 van benne, de ez különösebben nem érdekel mert nem játékra kell. Pár kérdésem lenne:

    1.Lehet-e ezzel telefonálni? Egyik helyen azt írják hogy igen, a másik helyen meg azt hogy csak az internethez kell a SIM-kártya adatforgalomhoz, de hanghívás nem indítható.

    2.Angol nyelvű fórumokon azt írják hogy az A7-30 súlyos" Touch" problémával van megáldva [link], de nem sikerült rájönnöm, hogy csak egyes készülékeket érint, vagy a teljes sorozatot. Van esetleg itt olyan aki tud erről valamit?

    3.Ha interneten megrendelem, s kiderül hogy Touch problémás, s visszacsomagolom, akkor is megillet az elállás joga vagy az csak bontatlan termékre vonatkozik?

    Erről a Touch problémáról sajnos csak azután értesültem miután a kezembe volt kb. fél percet, mert siettem. Mire visszamentem hogy tüzetesebben megvizsgáljam, addigra már nem volt kapható a Bestbyteban, csak az edigitalban [link], de ott meg nincsen kirakva.

    Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák