Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koxminator

    senior tag

    válasz sharkypeti #65641 üzenetére

    Az a helyzet, hogy pont én is ilyen tabot keresek pár hete. Egy tuti tippem lett volna, de már nem az sajnos. Ez lett volna az Alcor O819M. Mindezt tudja, 50 ezres körüli áron árulták, de 3-4 hete húgomnak szereztem be egyet, valószínűleg az utolsók között. Nagyon pöpec kis masina, bár a fórumában nem mindenki elégedett vele teljesen. Szóval már nincs sehol, valószínűleg kifutott model, és még nem tudni az utódjáról semmit, már ha egyáltalán lesz hasonló felszereltségű.

    Emiatt eléggé körbenéztem mindenfelé, és a következők a megállapításaim:

    - hasonló árban nincsen ilyen termék.
    - Van 2Gb RAM-os, ami nálam alapfeltétel egy tabletnél is (3 éve van Note 10.1 N8000 modelem, tudom, miről beszélek). Ilyen az Asus Z580CA, de ez drágább, nincs benne 3G/4G, és még akkuidőben sem egy ász.
    - Van 2Gb RAM-os, Lenovo-nál ha jól emlékszem, de az 10"-os.
    - Kínai márkák közül ami tisztán csak Androidos és nem dual bootos, pl. a Cube T8 Plus/Ultimate, ez mindent tud, amit keresel. Hátrány: olvastam róla, hogy jónéhányan panaszkodnak a gyári partíció felosztásra, mert a 16Gb belső tárhelyből fennmaradó 12Gb nem egyszerre áll rendelkezésre, hanem valami 1-2Gb, és pillanatok alatt tele lesz, aztán adja a rendszer a hibaüzeneteket. ÁLlítólag a pda.ru fórumokon van erre megoldás, de ha esetleg nem olyan berhelő emberhez kerül, mint amilyen én vagyok, akkor neki aztán mindegy, nem fogja vagy nem fogja tudni, vagy nem akarja majd megcsinálni. Ennek az ára max. 150 dállörsz szokott lenni, de persze célszerű olyan helyről rendelni, ahol van EU-s warehouse (raktár). Ilyen most egyiknél sincs, karácsony előtt.
    -Tegnap jött a hír, hogy az LG Dél-Koreában mától árulja az LG Gpad II. 8.3-at. Nekem hw téren totál megfelelne, csak egyelőre se árat nem mondtak rá, sem azt, hogy egyáltalán kapható lesz-e valahol Dél-Koreán kívül.
    -Galaxy Tab S2 8.0 LTE, de ez kb. 2,5x-3x áron van, mint a fent említett Alcor.
    -Galaxy Tab E 8.0 LTE, de ebben csak 1,5Gb RAM van, hajlamos belaggolni a fos TW felület miatt.

    Remélem nem hagytam ki semmit. Most én is várok, és filózom azon, hogy mennyire kell a beépített 3G/4G, mert ha nem, akkor még talán esélyes egy Xiaomi Mi Pad 2 64Gb, vagy egy Tab S 2 8.0 wifis. De ezek többe kerülnek, mint 60 ezer jó magyar forint.

    Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

Új hozzászólás Aktív témák