Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Kicsit régebben kértem tőletek segítséget otthonra tablethez. Akkor egy wayteq xtab 7"-ra kaptam ajánlást, amit teljesen elégedetten használtam - átformázva, hogy legyen elég hely rajta, mert tárhelyből elég gyorsan kifutott -, de úgy alakult, hogy anyósomnál landolt (nála, nem rajta. ;]), így kellene egy utód.

    Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7"-8" teljesen elég
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új, számlás.

    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? Itthon, számlás kellene

    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Alap netezés, illetve új funkcióként mesék lejátszása a gyerkőcnek, kicsit később, ha megéli, akkor talán egyszerűbb gyerekjátékok, de ez nem biztos, még nem tudni, mennyire fogja érdekelni a digitális világ, plusz nem is erőltetem nála ezt a vonalat (a mesékből a rövidebbek viszont pár percre remekül lekötik, ami néha jó, ha éppen nem tudok a páromnak segíteni, mert melózok). Ha lehet hozzá kapni valami "ütésálló" tokot, az még előny lenne, tudom ha van tok, akkor sem tesz jó neki a a leesés és ha rosszul esik, akkor törik a kijelző is.

    ■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?

    ~ 20-30.000 Ft. Ha kicsivel több az sem akkora probléma, de nem szeretnék túl drágát. Egyrészt mert mire használná a gyerkőc valószínűleg már benne lesz a korban és úgyis másik kell. Másrészt pont azért venném ezt, hogyha esetleg leesik, akkor ne legyen akkora a baj (a saját telefonjainkat párszor már majdnem megreptette, nem várnám meg, amíg a kis tökös sikerrel jár. :D).

    Összefoglalót is néztem, de nem tudtam dönteni, nem ismerem pl: az intel procijait, hogy mit tudnak a tabletekben. :B (

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák