Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iref-h

    tag

    Sziasztok!
    PRD 10 Navon tablethez kérném a segítségeteket.
    Ez már egy vadi új készülék. Android 6. van rajta.
    1. Amikor az USB kábellel összekötöm a PC - t csak a PRD ikon jelenik meg, a Win 7 annyit észlel belőle, hogy új hardver telepítése sikeres, az asztalon megjelenik az automatikus lejátszás ablak, benne a Tablet ikonja, alatta az eszköz-lehetőségek (Digitális média...,eszköz megnyitás, fájlok megtekintése, képek, videók importálása,,,, stb..stb. Az ott felajánlottak közül egyikkel sem nyitható meg a tablet. A "számítógép" ablak bal oldalán van nyíllal a PDR, amire rákattintva a nyíl eltűnik és a jobb oldalon üres mező található. Telefonomon ilyenkor megjelent a belső memória meg az SD kártya, bármelyiket megnyithatom.
    2. Beraktam egy 16 Gb - s SD kártyát, cserélhető tárolóként szeretném alkalmazni, de itt megint csak nem találom azt a beállításokban amikor az alkalmazást megnyitva bizonyos képek tárolásához, vagy akár alkalmazások telepítésekor, pl. térképek, eldönthetem hogy a belső tárhelyre kerüljön, vagy a külső SD - re.
    A telefonomon Android 4.4.2. van, és ott az alkalmazásokat megnyitva megjelenik a kényszerleállítás, az eltávolítás, és az áthelyezés lehetősége.
    3. Ma jelentkezett meg egy android frissítés, szerintetek érdemes e frissíteni.
    Üdv.: iref-h

Új hozzászólás Aktív témák