Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz air #71605 üzenetére

    Vásárlás előtt kérdezni, tájékozódni miért nem jutott eszedbe?-> Miért kellett volna, hogy eszembe jusson? Mármint pont ez a kérdés? Annyira magától értetődőnek tűnt számomra (Windows után, ugye, aminél az ilyesmi még csak hírből sem ismert, hogy gondot okozna és bármit oda telepít az ember ahová csak akar), hogy meg sem fordult a fejemben, hogy ez "máshogy működik". Meg alapból is így tűnik praktikusnak, célszerűnek, ahhoz, hogy rákérdezzek, előbb fel kellett volna merülnie a gyanúnak is ezzel kapcsolatban.

    Amikor a fogadott memkártya max méretére kerestem rá a neten, akkor találtam egy csomó user hozzászólást a Lenovo fórumán, meg másfelé, amik pont erre panaszkodtak, szóval amúgy is rengetegen vannak még így vele.

    Gondolom azzal sem voltál tisztában, hogy a 8GB-ból a rendszer is visz el magának helyet.-> Képzeld, tisztában voltam vele. Lehet, hogy Android kapcsán (pontosabban azzal is csak, mint kiderült az 5+ verziók kapcsán) nincs még sok tapasztalatom, de ez nem jelenti azt, hogy hülye is vagyok, OK?!

    Viszont az, hogy az összes frissítés után, app telepítés nélkül is csak 2.4GB maradt a tárhelyből azért az "kicsit" meglepő és speciel azt sem hiszem, hogy számítanom kellett volna erre.

    A helyett, hogy modortalanul letámadsz, inkább gondolkodjatok el a javaslatomon az összefoglaló kapcsán, sokkal okosabb és hasznosabb dolog lenne (mindenkinek).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák