Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HyoRemix

    csendes tag

    válasz cidalain #72472 üzenetére

    Samsung Tab S3 T825, LTE
    Nézzük, az első fél napos beszámoló :P

    Az akksi sztem nagyonjól bírja, kb 12 órát használtam, volt 1-2 óra standby, de amúgy végig ment, kb 7 giga netes adatforgalom, ezer progi telepítése, közpen a programok használata, szóval ment a dolog, és fél akksiról bírta addig... Utána azért kellett jó pár óra, h felmenjen 100%-ra :P

    Éjjel 1%-ot esett az akku, szóval 8-9 óra alatt :) Sztem ezek egész jó számok!!

    Vannak ugye sajnos alkalmazások, amik nem szeretik a landscape funkciót, ez eddig is adott volt, és olyan amilyen, de ez máshol is így van.

    A programok szépen mennek, természetesen akadás nélkül, a multitasking sem nagyon befolyásolja a teljesítményt, de nem is várnék el mást :)

    Hangot kicsit próbáltam csak, de amúgy eléggé szép! A 4 hangszórós megoldás érezteti a hatását, szépen szól, térézetet is adhat, sokkal jobb, mint egy átlag 1-2 hangszórós tablet, tisztább, szebb, valósan a térérzetnél sokkal több mindent hallani, mint simán, de persze bulit nem csinálnék vele :D

    A kijelző szép, fényes, persze napon nem használtam, m annyira nem szép az idő, de nem hiszem h lenne gond vele :P

    SD kártyát raktam bele, azonnal szépen felismerte, átraktam amit kellett, ügyesen kezeli, semmi gond.

    LTE nem aktív még, de a Wi-Fi csodásan muzsikál, AC hálón, tejes sebességet biztosít, hotspotoztam vele vagy 6 órát minden gond nélkül, itthon hálón is simán jó volt, 100mb-s vonalat teljesen kihasználta, minden lag, akadozás, zavar nélkül.

    A Pen nagyon király, ugye több mint 4k-s érzékenységet mondanak, de opcionálisan, beállításokból is nagyon nagyon sok féle "tollat" lehet beállítani, vastagságot, színt, van hozzá bőven progi,amivel rajzolni lehet, szóval teljesen elégedett vagyok vele, nagyon jól fogom sztem érezni magam rajzolgatással!

    Ramból kell neki a 4, alapból, ha csak a droid megy, úgy használ 2.5 gigát, bár ha mennek a progik, akkor sem nagyon veszem észre, hogy változás lenne xD szóval a 3 is elég lenne, de a 4 biztosan nem árt :D Most így poénból benyomtam neki 15 programot, ment zene közben, face, ez-az-amaz, így volt 1.2G szabad memória, és max a 45%-on volt a proci teljesítmény.

    Most kb ennyit tudok írni, a hétvégén mivel gépnél vagyok nem fogom túlzottan használni, de jövő héten, ha már munkában vagyok, akkor bizony már teljes kapacitással fog menni a szépség :)

    Jah igen, feketém van, a háta ténylegesen totál mágnes, az első érintésektől csodásan láthatók az ujjlenyomatok xD nem is kell semmi kém cucc, h levegyék őket :D
    Viszont nagyon kellemes fogása van, nagyon érezni az anyaghasználatot, lenyűgöző, kecses, finom, szépek a vonalai, teljesen meg vagyok elégedve :P Kicsit ugyan nehéz lesz 1 kézzel tartani hosszabb ideig, de nem vészes ez sem!

    Az ujjlenyomatolvasó teljesen király, minden alkalommal felismert eddig, nem volt vele gondom, csak úgy mint az S7-nél, gyors, pontos, nincs rossz tapasztalat :P

    No tényleg ennyi, ha esetleg még később is érdekel vkit, amikor már tényleg használom hosszabb ideje, minden megoldását, akkor szóljon ;)

    Asus Maximus VIII Hero, I7-6700k, ASUS ROG Strix GTX 1080, G.Skill 16GB RipJaws V 3200Mhz

Új hozzászólás Aktív témák