Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz makoss #76482 üzenetére

    A legjobb belassulas javito a restart. :)
    Hihetetlen, hogy neha egy-egy tablet mennyit mukodik egyszerre.
    Szerintem a ccleaner elegendo, bar nem ismerem pontosan. Nekem gyarilag van egy smart cleaner menupontom a beallitasokban, azt szoktam hasznalni ez tud ideiglenes fajlokat torolni, download mappabol szelektaltatni, es feleslegesen futo alkalmazasokat rendre utasitani. Ennyi eleg szokott lenni az 1 GB ramos tableten.
    A 2-3 gigas gepeken majdhogynem szuksegtelen, max neha a tempeket torolni, de erre altalaban minden gyartonak van beepitett megoldasa is.

    (#76486) meridaharcos
    Hogyhogy nem tudsz cirill betuket irni? Keresel guglival egy kodtablat, aztan abbol a harmincakarhany betubol kikopizod amiket a kepen latsz, es beilleszted, azt kesz.

    Multkor egy appban levo kinai jeleket kellett magyarra/angolra forditanom, hogy tudjam melyik menu mi a frasz. Na az mar maceras, foleg hogy nem lehetett kikopizni a karaktereket. Meg jo hogy nagyjabol tudtam milyen menuknek kellene ott lenni (on off settings ilyesmi) es google english to china translattel visszafele csinaltam, akkor orultem ha az a kinai cucc jelent meg a googleben, mint az appban :)

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák