Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz bl4ze #83640 üzenetére

    Kemény dió, alig van ilyen kis méretben. 7-es nem lesz, max 8-as. Chuwi, Teclast, Alldocube tabokat keresgélj, 3GB rammal. Ezek, ha épp van opyan ami 8-as és van raktáron akkor 100-125 dolcsi körül vannak.

    @gabber01
    Huawei Mediapad T5, ennek is a 4GB ramos verziója. Ez a T széria még full Google támogatást élvez. Úgy vettem észre, hogy kezd kikopni a webshopokból, szóval keresgélni kell, amikor még bőven lehetett kapni, akkor akciósan 70 körül volt a wifi only verzió.

    @Ygg
    Melyik iPad árához kell néznünk? :)
    Itthonról 8" méretben Lenovo Tab M8 FullHD, esetleg Huawei Mediapad M5 Lite 8. Nem sok helyen kapni ezeket, max egy két shopban 60 körül. Ha ez kicsi, vagy nincs, akkor Huawei Mediapad T5, Lenovo Tab M10. Ezeknek is inkább a 4GB-os verziója. Nem egy erőgép egyik sem, nem tudom mennyire komoly játékokat futtatna rajta. Mindenesetre ezek a legolcsóbb androidos értelmes megoldások.

    @New Hewkas
    Megfelelhet. Bill tehető rá bluetoothon. Madzagon is végülis, de akkor kell OTG kábel, meg bukod közben a töltést. Nem tudom hogy tanít online, de ha kell a front kamera, akkor a tab kicsit macerás, állvány is kell, vagy végig kézben kell tartani. Ha sokat gépel, illetve az office fájlok készítése szükséges, akkor nem biztos hogy tablet, android vonalon keresgélnék. (Hanem win tab, akár valami használt üzleti jó állapotú, core i5 4 vagy 6 szériásat. Ami persze kicsit drágább, de 130 körül elég jó dolgokat lehet már kapni)

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák