Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt7981

    tag

    válasz Somatom #85154 üzenetére

    Ok, lehet hogy nemvilágosan fogalmaztam.
    Annyit akartam csak írni, hogy nem feltétlen kell a sim kártya felárát kifizetni, hogy ha valaki whatsappot/vibert akar használni, és egyébként meg nem akar telefonálni. Akkor elég arra az 5 percre egy telefon+sim kártya, amíg beregisztrál.
    Amúgy az én wifis tabomon sincs névjegyzék, és tárcsázó se, mégis látja a google kontaktokat. Sőt, ha a telefonon sima telefonszámként felviszek egy újat,akinek amúgy van vibere, akkor rögtön megjelenik a tabon is, tehát a szinkron is megy.

    Az meg hogy nem vagy google felhasználó, a kérdező szempontjából még jó is. Ha nagyszülőknek kell a cucc, kapcsolatot tartani az unokákkal/családdal, akkor úgyis mindig ugyanazt az X számot hívnák.

    Szerk: most olvastam a másik válaszod. Nem kell közös hálózaton lennie. Nekem a telefonomon csak mobilnet van (úgyis korlátlan), a tabom meg az otthoni wifin van. Az meg szerintem tök mindegy a rendszernek, hogy mire kapod az ellenörző smst, a lényeg, hogy egyezzen a kód. Régen használtam windowson is a vibert, márpedig a felső kategóriás üzleti laptopok kivételével sehol sincs sim.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák