Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz McJoker #86078 üzenetére

    Lenovo tab M8 fullHD 60 körül az Alzáról. 3 GB ram, 8" fullHD felbontás. Kicsi, könnyű, erre a feladatra bőven jó. Hátránya, hogy csak wifis, illetve valami jó tokot+üvegfóliát kéne hozzá venned még, ha már egyszer gyáras környezetben használod.

    Mondjuk erre pont jó lett volna neked egy Samu Galaxy Tab Active, de a 2-es már nem igazán kapható, a 3-mas meg nagyobb méretű, ráadásul drága

    Az Excel viszont kérdés, hogy mennyire bonyolult. Ha csak a táblázat a lényeg, az pl Google Táblázatokkal elég jól megoldható, de ha egy kész XLS fájllal akar az ember dolgozni, ami teli van képletekkel, akkor az elég problémás Androidon (próbáltam a MS Excel android appját is, de eléggé korlátozott egy PC Excelhez képest). A Google Táblázatok meg tök jó Driveból böngészővel PC-ről is, csak ne akarja az ember átrakni onnan később XLS-be (pláne ha rakott bele képleteket). Első körben mindenképp kipróbálnám valami Androidos telón, hogy a táblázatot tudod e kezelni valami Android appban, mert ha itt bukik a mutatvány, akkor Win tabletre lesz szükséged, valódi Excellel.

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák