Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    válasz attamb #89453 üzenetére

    Már nem elérhető a link :D
    Akkor egy kis ingyen Ali (de főleg wish, meg lightinthebox és a többi) tanfolyam:
    Amit a reklámban látsz és ami oda le van írva, az bullshit, kizárólag figyelemfelkeltés. Nem az EU-ban vagyunk, azt ír oda a hirdető, amit akar. Azonban a részletes leírásban már a valós paraméterek szoktak szerepelni, aminek persze köze nincs a reklámhoz. Ami biztos, hogy 20ezer alatt még a legolcsóbb dzsunka lepraboltban sem kapsz tabit, ennyiért is csak olyat, amit nem az első órában vágsz falhoz. És jó eséllyel abban is pont a GPS csak dísznek jó, mert órák, mire nagy nehezen talál pozíciót, amit rögtön el is veszít, ha megmozdulsz. Nagy kijelzőn meg tényleg szép a kis felbontás :)
    Aztán nem vásárolunk olyan helyről, aminek az adott cuccból nincs legalább 100 eladása. Ehhez kapcsolódóan mindig végig kell nyálazni a vásárlói véleményeket, mert 2,3 de 10 eladásból sem tudsz meg semmit, de ha 100 körül már van tapasztalat, az jó támpont.
    Ha mindezeket mérlegeled, tisztában vagy azzal, hogy mi, mennyit ér valójában és tényleg tudod, hogy mit akarsz, akkor ki lehet fogni használható darabokat is. De akkor is rizikó, hogy egy hétig működik, aztán utána soha többet nem lehet életre lehelni.

Új hozzászólás Aktív témák