Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Nemrég lecseréltem a korábbi tableteket (Xiaomi Pad 5) egy Galaxy Tab 8 Plus-ra, és gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat:
    Először is: a Tab 5 a mai napig egy remek ár/érték arányú masina, nem volt vele komolyabb bajom, és engem is meglepett, hogy pl mennyire szép kijelzője van ahhoz képest, hogy csak IPS. A rendszer gyors, a Snapi 860 a mai napig elég szinte mindenre, nyoma sem volt röcögésnek, akadásnak, úgyhogy a mai napig ajánlom azoknak, akik nem akarnak 150 ezernél többet kiadni egy ilyen eszközre.

    Amiért mégis váltottam, az főként a tény, hogy sikerült nagyon jó áron egy tab s8 Plus-hoz jutnom (kuponhalmozás), és hogy nem tudtam maradéktalanul megbarátkozni a miui-val. Meg hogy nincs semmifajta DeX mód. Meg Quick Share. No és mert a ceruzájának elég nagy "válaszideje" van. Jegyzetelésnél nem zavaró, de rajzolásnál/animáció szerkesztéskor fogalmazzunk úgy, hogy szokni kell. És mert szerettem volna az elérhető legjobbat kapni a pénzemért androidos fronton.

    Röviden az s8-ról: piszok kemény versenyző. Nézegettem Apple tableteket is, de a tipikus almás faszságok elriasztottak, illetve amennyiért az s8-at vettem, annyiból csak egy iPad 10 jött volna ki (esetleg tollal, de annak az árát már meg sem néztem), és azért nagyon nem egy liga a kettő.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák