Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz no1r #103558 üzenetére

    Úgyis összegyűlt negyvenvalahány frissítendő alkalmazásom, gondoltam, ha már témában vagyunk, csinálok egy teljes TiBi mentést a mikro SD -re, aztán majd otthon szinkronizálom a NAS -ra, meg a Drive -ra.. Kb. 5 bökés volt, de csak azért, mert az IGO -t kivettem a listából. Na, ezt kéne tudnia a rendszernek out of the box. Szándékosan irtam "ezt" -et, és nem "így" -et. A módszer ugyanis nem ideális, de erről nem a TiBi tehet, mivel egy Google hibához kénytelen alkalmazkodni. De, még így is messze jobb, mint amit Apuci kínál nekünk.

    air:
    Az alkalmazások mentése nagyon fontos dolog. A rendszer üzemeltetőjétől óriási hiba ebben szabad kezet adni a fejlesztőknek. Tűzzel-vassal keresztül kellene vinnie, hogy a felhasználóknak egységes, rendszer szintű mentési lehetőség álljon rendelkezésre minden alkalmazásra, és adatra vonatkozólag.

    Más.
    Tényleg hétvégén, napközben kell szervert abcungolni? Az ilyet akkor kell csinálni, amikor a legkisebb a forgalom. Pl. éjszaka. Tényleg ekkora urak vannak a PH -nál, hogy lesz...ják az ilyesmit, és nekünk kell hozzájuk alkalmazkodnunk?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák