Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DS39

    nagyúr

    válasz Pszihonaranc #109609 üzenetére

    Firefox: addonok töredéke működik mobilon is, egyébként lassú, és funkcióhiányos. (PC-n ez a kedvenc, mindig bepróbálkozok vele, hátha, de mindig csalódok, és törlöm.)

    Opera: a 12-es verzióig az volt a kedvenc még anno Android 2.3-on, de amióta PC-n is az új Chrome-skin irányvonaluk megy, azóta ez sem az igazi. (az Opera Mini csak szerveren keresztül tömörít, 80-90%-s hatékonysággal, nem teljes értékű böngésző, mert natív JavaScrpt támogatása nulla.)

    Chrome: sok szempontból majdnem tökéletes böngésző androidra, ez annyira nem csoda hisz Google termék, viszont valamiért a Google nem akarja kiokosítani, nem értem miért. Első körben a kiegészítők hiánya érthetetlen, ezzel együtt ugye nincs reklámblokkoló, nem tördel szöveget zoom-ra, és nincs tényleges full screen (főleg visszafelé görgetve, amikor megjelenik az igen vastag címsor.) De emellett gyors, megjelenít mindent ahogy azt kell PC-n is, és a google app nélkül is tudom olvasni az aktuális engem érdeklő híreket a kezdőlapon lefelé görgetve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák