Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95763968

    törölt tag

    Sziasztok!

    Naptár app kereséssel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Alapaesetben a gyári alap google naptárt használom, így ha esetleg azzal is elérem, amit szerenték, akkor csak okítást kérek szépen :)

    Szóval, egy családi naptárat szerenték, amit mobilon illetve gépen is (mindegy, h desktop verzió vagy online webes felületen) el lehet érni, lehet szerkeszteni. Családi, tehát nem csak megosztani tudom, hanem együtt írkálhatunk bele mindent, amit aztán lát a másik fél. Az is jó, ha a csatornáját "be lehetne tenni" - nem kell nevetni, de nem tudom, hogy kell mondani, csak azt, hogy mit akarok :) - google naptárba, mint a Wunderlist esetében, hogy minden egy helyen legyen.

    Van egy férfi ember, aki összevissza dolgozik, minimum 6 műszakban, hétfőtől vasárnapig bármikor, és szeretném a beosztását felvinni naptárba, mert egyszerűen tényleg lehetetlen fejben tartani, hogy mikor, hogy is fog dolgozni. A Google naptárba csak egésznapos esemény, vagy találkozó típusú események adhatóak meg, nekem ezért nem az igazi. Illetve szeretném én is beleírni a dolgaimat. Wunderlistbe most is írom, hogy mikor milyen programom van (a gyerekkel), hogy Apa lássa, ha esetleg valaki látogatóba jönne, akkor egyáltalán van e program már, de ez így Wunderlistben káosz, hisz össze vissza van így egy lista.
    Szóval keresek valamit, ami gyakorlatilag olyan, mint egy igazi asztali naptár.

    Nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák