Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz kiraly.andra #131596 üzenetére

    Ezt az egészet alapvetően nem a fejlesztők hanem a Google találta ki hogy a felhasználókat és adataikat védje (vagyis a saját bizniszüket, de majd a végén látod mire mondom).

    Azt nyeri hogy megnehezítheti a app visszafejtést, megnehezítheti az USB debug által kinyerhető adatokat amikkel akár vissza lehet élni (persze itt is él a régi iskola mondása: amint van fizikai hozzáférésed onnantól kb. mindegy, itt ez a hozzáférés a root jogosultság). Inkább mindent megpróbálnak saját maguk "a felhőben" (titkosítva, etc..) megoldani, úgy vannak vele hogy reinstallnál / új telefonnál ahhoz hogy - a legtöbb appot - használni tudd úgyis be kell lépned, és ha már úgyis beléptél akkor akár a beállításaid is lehetnek a felhőből behúzhatóak. (Szívás pl. elég sok üzenetküldő app ahol nem exportálhatóak a beszélgetések de nem is menthető az app.)

    Ha van rá időd nézd meg a saját appjaid közt mi menthető és mi nem, olyanok nem lesznek menthetőek alapvetően amikhez a belépés/azonosítás egyébként is "létszükséglet" vagy eleve pl. fizetősek (ha menthetőek lennének pl. pályaállások akkor abból már pénzt lehet csinálni..).

Új hozzászólás Aktív témák