Hirdetés

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    Üdvözletem! Leírom hátha valakit érdekel. Pár hete összekapcsoltam a telefont az autórádióval USB-n keresztül csak próbaképpen. Működött nem tetszett az easy contact alkalmazást leszedtem. Maradt a bluetools kihangosítás mint előtte. Viszont elkövettem egy nagy hibát amíg a kapcsolat megvolt! Elindítottam a kugli zenelejátszó alkalmazását. Nos azóta soha nem dugtam össze a két eszközt. Mégis ahogy beülök az autóba az értesítő sávon felugrott a "zene" alkalmazás. Sebaj gondoltam úgysem azt használom letiltom. Tehát az alkalmazást csak letiltottam, mert törölni nem lehet az alkalmazások közül. Megvontam minden engedélyt, beállítottam az alapértelmezett alkalmazásnak a másik általam használt appot. Itt jön a kugli csoda! Semmi sem változott! Autóba beül bluetools csatlakozás és megint ott a kib....ot zene az értesítősávon! Pedig az összes értesítést megvontam. Nézem és visszakapcsolta magát az értesítések között! :Y A bluetools beállítások között, az egyéb hálózatok között mindenhol le van tiltva. De ami a lényeges soha nem játszottam le zenét a bluetools-on keresztül, sem fülesre sem rádióra, hisz ott a tároló akár több száz órányi zene ráfér.
    A bosszantó az, hogy el sem tűnik! Akkor sem amikor már régen nem az autóban ülök, csak amikor lehúzom az értesítő sávot és több lépésben letörlöm onnan. Na ezt magyarázza meg valaki(csak költői kérdés volt) Tehát tegnap eljutottam odáig, hogy megspórolt két kávét azzal, hogy felb...ta a vérnyomásom így este jött a PC és az ADB majd uninstall. Remélem ma onnan már nem hozza elő semmi mert akkor baltával fogom unistallálni.

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák