Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomy86

    addikt

    válasz lovi27 #146154 üzenetére

    "Tehát az account (fiók) nem volt jól megadva."
    Ha ezen a bejelentkezési adatokat (felhasználó, jelszó) érted, akkor azzal nem volt gond. Az nem "tetszett" a proginak, hogy a kiszolgálócímhez IP helyett a szerver nevét (Tom-PC) írtam, pedig erre lehetőséget ad és minden más programnak megfelel. Ezen kívül meg kellett adnom a megosztott mappa nevét, amit szintén nem kér egy progi sem. Ráadásul így csak az adott mappába és almappáiba tudok szinkronizálni, pedig a felhasználóval több mappa is meg van osztva. Ezekhez így külön fiókokat kellene létrehozni jelen állás szerint.
    "Szerintem ezt a módot lehet be- és kikapcsolni azzal a nehezen érthető névvel fordított kapcsolóval amiről a társ írt."
    Ez a kapcsoló be van kapcsolva az ftp szinkronnál is és semmilyen gondot nem okoz. Másrészt a hibaüzenet sem túl hasznos, mert abból először én is arra gondoltam, hogy valamilyen win beállítás miatt nem működik.
    Hozzáteszem, hogy elismerem, hogy nem értek a hálózatokhoz.
    (#146156) consono: pavika írta le a megoldást. Csak a Foldersyncben kellett kikapcsolni az "átmeneti fájlrendszer használata" opciót és így már működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák