Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz mizoli #152073 üzenetére

    Szia,

    1. köszi, megnéztem, a True Phonet, letöltöttem a régi telómra, kipróbáltam, elég sok mindent tud valóban. Ami nagyon hiányzik, a híváslista áttekinthetősége, csak kicsi nyilakkal jelzi az egyes tételek státuszát (mint a gyári app), a teljes név színkódolására nem találtam beállítást (sem a a megjelenített információk körére). Tudta?

    (#152074) woodworm köszi a tippet, a DW Contacts & Phone tudja ezt? ezt még nem töltöttem le

    Plusz még egy hatalmas előny a Rockedial-nál, ha rákattintok egy tételre, akkor megnyitja, és mutatja az adott partnerrel kapcsolatos teljes előzményt (pl hányszor hívott, hívtam, stb.)
    Ez a True Phone-nál két kattintással érhető el (hosszan nyomva tartom/híváslista), de akkor is ugyanaz az áttekinthetetlen lista mint a teljes hívéslista esetén.

    2. a Nova szerintem is jó, csak nem tudom, az újabb verziója tud-e régimódi ikonokat, illetve letölthető.e hozá classic, android 4 ikonpakk (nekem a win10-em is amennyire lehetett, a Win98 stílusában jelenik meg :DDD )

    3. Az állandó home gombhoz esetleg rootolni kellene a telót? Kérdezzem meg samsungos topikban?

    Ilyesmi, mint a Soft keys- home back button, csak nem kitakarja, hanem feljebb tolja a kijelző aljáét és folyamatosan ott van, sosem tűnik el. Mintha egy fizikai gomb lenne. :F

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák