Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz crok #156800 üzenetére

    Üdv!
    Huami Amazfit T-Rex óra Zepp alkalmazást használ.

    Ha belépek a Zepp alkalmazásban az Amazfit T-Rex-be az “Alkalmazásértesítések” mellett írja “Bekapcsolva”.
    Belépve be van kapcsolva az “Alkalmazásértesítések”, alatta kisbetűvel “Az óra rezegni fog, ha leküldéses értesítés érkezik egy alkalmazástól”. Szintén bekapcsolva a “Csak akkor értesítsen, ha a telefon képernyője kikapcsol”.
    Lejjebb van a menüben egy lista, a neve “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal”. Ebben a listában van az AccuBattery meg egyebek (pl Blitzortunk Lighting Monitor). Ez a lista annyiból érdekes (nekem), hogy ha bemegyek az “Alkalmazások kezelése” almenübe akkor ott a telefonon lévő összes app, itt lehet kiválasztani melyik legyen a “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal” listába téve és hát a Zepp nincs kipipálva, így nincs a kiválasztottak között. Nem tudom ez megoldja a problémám, de most betettem a kiválasztott listába.

    Vajon megoldottam, vagy rossz helyen keresem a megoldást? 8 alkalmazás van a “Kiválasztott alkalmazások riasztásokkal” listán és csak ez az AccuBattery áraszt el értesítésekkel. Most végig pörgettem az órán, rengeteg értesítés és mind az AccuBattery-től jött. 12:16-kor 3x elküldte az akkumulátor állapotát, éppen hány mA a fogyasztás, hány óra maradt, hány % bekapcsolt kijelzővel, kikapcsolt kijelzővel stb stb. Nem látok rendszert mikor küldi. Van, amikor 1 órán belül csak 2x.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák