Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #64638144

    törölt tag

    válasz zelos #170026 üzenetére

    Nem lep meg, hogy nem értetted. A 30 éves tapasztalat azt jelenti, hogy hogy mivel '86-ban meghúztam az oroszlán bajszát és megharapott, akkor tudom, hogy 2035-ben is meg fog harapni az oroszlán ha meghúzom a bajszát, pedig az oroszlán még meg sem született. Te meg az a típusú ember vagy, aki a harapás után újból próbálja húzni azt a bajuszt, majd meglepve tapasztalja, hogy most se puszit kapott az oroszlántól, hanem harapást. Nincs gond, nem vagyunk egyformák. A Malwarebytest pedig szintén tapasztalatszerzésből használtam, egyébként pedig nem telefon monitorozásra, hiszen én már kinőttem a "mi az indián neved" app használatából ami furcsa mód az összes SMS-t olvashahatja meg a billentyűzet adataimat. Hanem a böngészési forgalom figyelésére és ott bizony jelzett is nem egyszer. Persze PC-n nem, mert azt ritkán is használom, meg nem is böngészésre.
    Az 5 éves meg 7 éves támogatást se véletlen, hogy beszívtad. Ez is az oroszlános példára vezethető vissza. Szerinted a Samsungnak célja az, hogy ne adjon el több telefont? Hagyok gondolkodási időt...
    .
    .
    .
    .
    Hallom is a fogaskerekeid kattogását. Á, látom még mindig nincs meg. Később visszanézek. Ha nincs meg a megoldás, szólj nyugodtan, megmondom a választ!

Új hozzászólás Aktív témák