Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave Crank

    senior tag

    Sziasztok!

    Bocsánat előre is, ha hosszú lesz.

    Céges levelezésre exchange-t használunk, tavaly szeptember óta, előtte Google WS-nél voltunk.
    Nyilván amíg google volt a levelezés, Gmail apk-t használta mindenki a telefonokon, gépeken pedig outlook + google outlook sync program.

    Jelenleg samsung telefonokon (vezetőség) samsung mail megy, egyéb 99%-ban xiaomi telefonokon (irodai és egyszerű dolgozók) outlook, vagy bluemail.

    Samsung mail-lel a következő a problémám:
    Főnökömnek ZFold4, majd most ZFold5-n azt produkálja, hogy:

    1. az esemény meghívókra nem tud reagálni (elfogad, elutasít), van, hogy egyet sem, van, hogy 1-2-re tud, majd amikor a következőre nyomna, csak beszürkül az elfogad, stb.. gombok, és az esemény meghívós e-mail nem is tűnik el.

    2. Múlthéten miközben új telóba költözötettem fold4->fold5 és teszteltem, észrevettem, hogy a tőlem érkező emailek SPAMBOX mappába mennek.
    Ennek elkezdtem utánaolvasni, azt találtam, hogy elvileg ez samsung mail kliens probléma, és másoknál is jelentkezett, már évekkel ezelőtt is (szóval nem csak 1 frissítés eredménye). Mindent átnéztem, hogy nem vagyok-e SPAM-re téve, de nem.

    Főnöknek rengeteg email-je van a mailbox-ban, évekre visszamenőleg.
    Amíg Google-nél gmail app-t használta nem is volt ebből gond, simán gyorsan ment a gmail, és minden e-mail ott volt benne a kliensben.

    Samsung mailben ott van szintén minden e-mail, de a fenti problémák, főleg az 1. nagyon hátráltatja.

    Próbáltunk outlook apk-t, de az beállítási lehetőség nélkül csak 1 hónapot szinkronizál le activesync-kel.

    Bluemail-t úgy néztem az mindent leszed, néhány kolléga használja is, de nem mertem még beállítani a főnöknek, az UI-ja elég gagyi szerintem...

    Ki mit tudna ajánlani exchange active sync levelezéshez, klienst, ami leszinkronizálja az összes mailt a box-ból, és megbízhatóan működik, na meg az UI se tök fapad. :R :F

    Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!

Új hozzászólás Aktív témák