Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz twine #24840 üzenetére

    256RAMos a telefonom. Nokia N900-nak hívják. Az iOS7 az első consumer rendszer amiben bevezették ugyanezt az élőképes ablakváltást, csak kicsit más hardveren. Ugyebár az N900 a 3GS-sel egyidős.
    256RAMon ARMv7-en a droid meg se mozdul, egy fos az egész. 1GB RAMos AOKP tabletnél vettem észre amit mondtok, de külön nem mentem rá hogy a háttérben fut-e a PDF olvasó vagy nem. Amíg ekkora az éhsége egy OS-nek, addig a szemeben szar marad. Nem kéne hogy szuperszámítógép legyen a normális működés feltétele. A nexus 4 már erősebb mint anyám gépe amin XP fut... Csak más architektúra.
    SGS-t egyszer kölcsön kaptam 4.2.2-vel. Különösebben nem törölt semmit a RAMból, el lehet vele éldegélni, azzal már megbékélnék. De az tény hogy nem nagyon futott azok közül semmi sem, és elég lassú volt a folyamatok közti váltás is. Pedig kb 2x erősebb az N900-nál. Csak ugye az linux hardvergyorsított felülettel. És ott megy a flash stream akkor is ha háttérben van a böngésző... tudom lezabálja az akkut, de a droid se különb ha egyfolytában azt nyomom. Ha meg maemot úgy zárom le hogy semmi nem fut feleslegesen, az 1300-mas akkuval elketyeg 2 napot mint telefon...
    Symbian belle úgyszint ilyen. Azonnali feladatváltás, és közben gördülékeny marad a rendszer(ne a Nokia 500-zal példálózzatok)
    Ilyet még a droid nem tud. Pénzkérdés miatt meg nekem fontosabb hogy mennyire olcsón tudja megoldani az igényeimet, minthogy hány csillió app van rá. Persze van amit hiányolok más platformon, de nekem a play 2-3%-a elég lenne. Kb 10%-át tartom hasznosnak.
    Haverok telójáról meg csak a dalvik által okozott teljesítménycsökkenést tudom elmondani, mivel hozzászoktak a 256RAM ARMv6-hoz, automata nyúl az ujjuk a taskkillerhez...

    Mivel huzamosabb ideig nem volt droidos telóm, leghosszabb idő 1,5 nap S5830i volt, ezért lehet ki kéne próbálni. Most azon vagyok hogy legyen CM7 N900-ra, hátha sikerül. GPU mentes droidot meg inkább mellőzném. Az omnia 2-őn elég nyögős volt a 2.2.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák