Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz Viktor0610 #71834 üzenetére

    Szia! Köszi a segítési szándékot. kb 2 hónapja használom a tabot és már az elején volt ilyen. Jellemzően erőforrásigényesebb járékoknál szokott lefagyni és nem olyan módon ami szoftveres dologra utal mert szétesik a kép és elkezd a hangszóró sisteregni/zúgni jó hangosan.Elég meleg is szokott ilyenkor lenni a tab és ezért gondolom hogy tulmelegedés probléma lehet.kb 2 hónap alatt 10x ha lefagyott. ami alapból nem lenne hatalmas tragédia de éjszaka amikor mellettem barátnőm alszik ez meg full hangerőn elkezd sípolni az elég idegesítő mert felébred rá és csak a kikapcsoló gomb segít rajta úgyhogy kb 5 másodpercig biztos zavaró hangos zaj van.
    Ahhoz viszont nem fagy túl sűrűn hogy be merjem szervízbe adni mert ott meg közel sem biztos hogy lefagyna olyan terheléssel amit ők csinálnak. Netezgetésnél meg egyszerű játékoknál soha nem fagyott le. csak az erődorrásigényesebb 3dseknél.
    év végéig garis így rootolni viszont nem akarom hogy ne ugorjon a gari. ezért akartam rootolás nélkül downclockolni hátha megoldja kicsit a melegedést és fagyást.

Új hozzászólás Aktív témák