Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz Fall-N #90508 üzenetére

    Még egy kicsit árnyalnám a Solid vs. ES helyzetet:

    Megvettem én is azonnal az ES-t, amint kijött a Pro verzió, évekig használtam, megérdemelték azt a 800 Ft-ot. Aztán a karácsonyi nagy leárazás dömpingben megvettem a Solid-ot is, mert sokan ajánlották, hogy sokkal jobb, mint az ES. Ezt azzal cáfolnám, hogy kb. mindkettő ugyanazt nyújtja egy-egy kivétellel:

    1. Solidban van két ablakos mód, ha ez fontos
    2. ES-ben a MEGA plugin alapból benne van, míg a Solidban külön fizetni kell!!! érte, ez mondjuk sztem nagyon gáz, és így jobban az ES malmára hajtja a vizet, nem is tudom miért ez a nagy rajongás a Solid felé.

    Tabon használom a Solid-ot (mégse menjen kárba amit kifizettem+a megvett MEGA plugin) telón maradtam az ES-nél. Nekem sokkal jobban kézreáll az ES, plusz azonnal működik minden amit csak szeretnék.

    Ha már írtam, gondoltam megosztom a tapasztalatomat a Locus Pro-val kapcsolatban is:

    Megvettem azt is karácsonyi leárazáskor és elég nagyot csalódtam benne. Tulajdonképpen ha jól látom egy térképszoftver kezelő programot sikerült megvennem, ahol jó pár dologért kell fizetnem: nézegettem a letölthető térképeket és már európán belül is van jó pár ország ahol nincs elérhető ingyenes térkép, csak fizetős. És ha ingyenes is a térkép amit le akar az ember tölteni azt sem olyan egyszerű, mert ha egy részletes térképet akarok letölteni (pl: TUHU nagyobb, mint 13-as nagyítás) azt nem tehetem meg azonnal, mert 5000 pontnyi térképet enged letölteni, aztán megszakad aznapra nem csak a letölteni kívánt térképnek a letöltése, de más térképet sem tudsz letölteni többet. Ehhez még hozzájön az is, hogy másnap nem indul újra a már megszakított letöltésed, csak előlről hajlandó elindulni. Ezt így hogyan? Töltsek le minden általam használni kívánt térképet a net-ről, hogy használhassam? Plussz uyge a konvertálások stb... Mindezt egy alapból 1800 Ft-os program. Pedig jónak tűnne, de még offline használni nem bírtam mióta megvan és az utóbbi ROM telepítések alkalmával már inkább ki is hagyom a telepítésre váró alkalmazások közül.

    Bocs, ha hosszú voltam, de az ES vs. Solid-ra mindenképpen reagálni akartam, a Locus-os panaszkodás meg csak kitört belőlem.

    Vissza is térek és folytatom a lemaradásom bepótlását :)

    [ Szerkesztve ]

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák