Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz tybsen #91936 üzenetére

    Anmoney-témában: mivel a fejlesztő 2014 végén abbahagyta a fejlesztést, ezért állítólag a Google levette a play store-ból az alkalmazást.

    Az eljárás egyébként eléggé megdöbbentő mert egyrészt persze jogos, hogy ne legyen olyan alkalmazás pláne fizetős amit nem fejlesztenek. De azok akik megvásárolták mint én is 8 € áron azoknak ez elég durva (apk persze elmenthető). Ráadásul ugye ebben az esetben egy olyan alkalmazásról van szó amiben az ember a kiadásait kezeli tehát nonszensz hogy egyik napról a másikra megszüntetik. Írtam a Google nek több visszajelzést de semmi válasz persze.. Azért ez felvet olyan problémákat szerintem hogy fizetek valamiért és semmilyen támogatás nincs hozzá, elég bosszantó dolog. Ráadásul jelenleg nem is találok alternatívát ami azokat a funkciókat nyújtaná akiket az anmoney nyújtott.. És nem egy játékról van szó hanem gyakorlatilag egy olyan alkalmazásról amiben az ember az összes költségét vezeti ugye…

    Amazon app store-ban egyébként továbbra is elérhető az alkalmazás pro verziója.

    Na mindegy, jelenleg még működik ugye, de valószínűleg hosszútávon kénytelen leszek valami más megoldás után nézni.

    Ráadásul azt hiszem 30 naponként ellenőrzésre kerül a licensz, mivel a napokban került levételre az alkalmazás ezért nem tudom hogy mi lesz majd ha lejár a 30 nap?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák