Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    Üdv!

    Tud valaki működő megoldást arra, hogy a Windows Mobile alatti hívásnaplót és sms-eimet egyesítsem az Android alattiakkal?
    Ma lettem Milestone tulaj, vagy két órát töltöttem ezzel, de nem találtam megoldást.
    Lényegében egy halom backup programmal írattam ki .xml fájlokba az sms-eimet, de nem találtam olyan programot, ami ténylegesen be tudta volna olvasni bármelyiket Android alatt, illetve találtam egy Sprite Software programot, aminek van WM és Android alá is verziója, de a wm-es egy .exe-t hoz létre, amivel az androidos nem tud mit kezdeni.
    Az xda-developers fórumain is csak annyit találtam, hogy egy SMS Import programmal kiíratni az sms-eket .xml-be, majd egy SMS Migrator programmal beolvastatni Androidon, de az Androidos program nem elérhető a Market-ben, a weboldalán meg nincs letöltési link. Itt találtam ezt. Az itt említett SMS Backup and Restore program 0 darab sms-t állít vissza bármilyen .xml-ből, magyarul nem működik.

    És akkor ezek csak az sms-ek voltak, de a hívásnapló is jól jönne. Viszont az előző PDA-mra már megvan a vevő, holnap Postára adom, ma éjszaka meg dolgozom, így sürgős lenne a dolog.

    Valakinek valami tippje?

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák