Hirdetés

Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz sampe #13094 üzenetére

    Szia!
    Látom te is ugyan abba a hibába, ill. nem is te, hanem a barátnőd esett, hogy nem tájékozódott kellően az androiddal kapcsolatban.
    Az Android rendszer alapból úgy van tervezve, hogy állandóan internet éhsége van, ugyan ezt egy kis hackelés meg lehet oldani, de akkor az Android OS adta lehetőségeket nem lehet kihasználni. Ahhoz tudom hasonlítani, mintha egy sportautóban elállítunk mindent, hogy nem menjen gyorsan. :F
    Ugye így nem valami ésszerű. Első körben mobilinternet csomag a legegyszerűbb megoldás 990 Ft 100 MB adatforgalmat kapsz érte. Ez szerintem első körben bőven elég lesz facebookozni.
    "Wifi (WLAN) hálózaton telefonkészüléktől és böngészőtől függetlenül a díjmentes Facebook Zero oldal nem elérhető." Idézet a T-Mobile honlapról [link]
    A Wi-Fi-vel ezt az oldalt nem lehet elérni, nem is baj szerintem, mert nagyon puritán és ha egy linkre kattintasz, akkor onnantól újra ketyeg a Forint.
    Ha a gyári Facebook app-ot megfrissíted, akkor az új verzióban már a chat funkció is elérhető.
    Ez az alkalmazás jobban visszaadja a PC-és változat hangulatát.

    Ha nem sikerült meggyőznöm, akkor kattints a linkre itt megtalálod a problémádra megoldást. Ingyen Facebook Beállítása Androidon, és a Kezdő részleg. Minden, az Android alapjairól.
    [link]

    "egyébként felajánlottam neki, hogy vegye meg az én telefonomat (C902) 50k.ért, de nem akarta elfogadni" :DDD
    Nem egy lovagias viselkedés, ha így folytatod nem sokára már nem neked fogja elmondani a problémáit. :K

    [ Szerkesztve ]

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Aktív témák