Hirdetés

Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz Dottore #39365 üzenetére

    Nem gyakori, valóban, sokszor gondolkoztam már, hogy kellene egy DualSIM-es androidos cucc, de még nem találtam olyat, ami tudna annyit, mint a mostani kettő darab olyasmi árban, mint a kettő együtt számolva. Problémám van, amire megoldást szeretnék, ezért írtam a fórumba. Ha szokványos gondom van, akkor a Google-n keresek rá választ, ha ott nem találok, akkor pedig a fórumokra posztolok. Mint egy magyar háziorvos vs. dr. House.
    Ha nem jó a felvetett problémám topic-választása, jelezzétek, vagy ha a megfogalmazással van gond/szabályellenes téma, meg ilyesmi. De ha értelmezhető a kérdésem, elképzelhető olyan élet-szitu, amiben hasznos lenne, akkor legyetek szívesek inkább segítő jellegű válaszok adásával megtisztelni a többi fórumozót.
    Miért használok két telefont? Az egyikben a céges számom van, ugyanis középvezetőként kapok alulról is, felülről is telefonokat, amikre szinte azonnal reagálnom kell (ráadásul a cég kötelez rá, hogy ezen legyek elérhető legalább munkanapokon 7 és 20 óra között), míg a másik telefonszámom a magán, erre futnak be a bankszámlás tranzakciós SMS-eim is.
    Miért BT-alkalmazással akarom megoldani? Mert hardveresen meg lehet csinálni, és nem szeretem a szoftveres kötöttségeket, ugyanis ez egy nyílt platform. Az ilyen jellegű igényeimet kielégítené egy 5 évvel ezelőtti mobilkommunikációs eszköz, szerintem egy modernebb vas is képes lenne rá, mert minden adva van hozzá - kivéve a szoftvert. Ha két iPhone-om lenne, elfogadnám, hogy azokon nem lehet, de nem iOS fut a gépeimen.

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák