Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz salaud #112466 üzenetére

    "...középszar kínai telefont, ami vírusfertőzött. " hát épp ez az. ezt magyarázom én is, hogy vírusfertőzött. és ezzel nem tudok mit kezdeni. a symbianon ilyen nem fordult el (lehet hogy volt, nálam nem). a windowsos, de vagy leirtottam, vagy újrahúztam ezt a kép oprendszert használtam általában. lehet szar gépre feltenni, erős vasra, de a windows az ugyanaz a windows. én eddig így képzeltem egy oprendszert, ezek szerint telefonon másként van.
    az androidon fut egy avast vírusirtó, ezek szerint feleslegesen? mert nem talál semmit. illetve a kínai appokat kiszúrja, csak leszedni nem tudja mindet. eddig a cc-cleaner volt az egyetlen, ami leszedte a makacsakat.)
    tehát ha jól értem, akkor itt a vírus kerner, vagy firmware, bios (vagy nem tudom hogy hívják az androidban) szinten van, tehát maga a telefon a vírus. és ezt nem lehet csak úgy újratelepíteni, mert ezt a gyártó nem adja ki (vagy ha kiadja is, ugyanaz a szar marad). nem ismerem az androidot, felhasználói szinten sem, de ha ez így van, akkor (hogy mondjam, hogy ne tűnjön szidásnak), nem, túl szimpatikus tulajdonság.

    ***

    motoros gps. jó a wayteq, van pár autós gps-em tőle, mindig is jobban szerettem, mint cns-t. de nekem a telefon hardveresen erősebbnek tűnik, szüksége esetén telefonnak is lehet használni, internetezni stb., tehát a tartó hiány nem olyan nagy kompromisszum, és csak 6 ezerrel volt drágább (40-ért vettem).

    a legvonzóbb azonban az volt benne, hogy végre egy telefon, amin vannak telefon funkciógombok (hívásfogadás, hívás megszakítás). nem is tudtam, hogy létezik. azóta kiderült, h nem is létezik, ugyanolyan android gombok, a zöld és piros telefonjel csak dekoráció.

    amúgy nagy tapasztalat, hogy a legszarabb telefont is meg lehet szokni, a legnagyobb ergonómiai bakikkal is lehet együtt élni, csak később, vagy soha nem válik zsigerivé. pár hét után kezdtem megtanulni bontani a hívást, egyre gyorsabban felismertem, hogy melyik állapot van van a készülék és ilyenkor melyik lerakási metódus működik. nokia után kb annyi volt megszokni a note3-t, mint ezt a note után. tehát mindig van lejjebb és az ember mindig tud alkalmazkodni. hogy legyen valami pozitív kicsengése is...

    amúgy nem trollkodásnak szántam, tényleg érdekelt, hogy egy vírusos gebaszt le lehet-e küzdeni telefon szinten

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák