Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • w4dk0rt3

    tag

    válasz sbwolf #119604 üzenetére

    Na ez az amit vegkep(p) nem ertek. :F A honor 6 ket evvel ezelott 3g rammal jott/ment. Amik most jottek ki telefonok azokban 2-3g van. En ugy latom- bar lehet rosszul - hogy olyan nagyon erdemi kulonbseg - az en felhasznaloi szintemen - nincs ezek kozott a telefonok kozott. Felbontas, memoria, proci... Kb ugyanaz. Sot mi tobb azt is megkockaztatnam, hogy a regiek meg jobbak is. (Bar errol szivesen olvasnam pl. Cappa72 velemenyet) ugyanis azt mar legalabb ket eve foltozgatjak mig a kijovo ujak tele vannak hibaval, mert egyszeruen nem eri meg rendesen megcsinalni. Mert igy is megfogjak venni es ugyis lecserelik a kovetkezo felig keszre.
    Nezegetem pl. Az opx-et. Nagyon tetszik. Szamomra nem tud erdemben tobbet mint a honor 6, de a foruma tele van random hibakkal, es ugy tunik mostanra a support is megunta. Gondolom keszulnek az uj verziora...
    De. Azert kerdezgetek itt - mar tobb honapja - mert nagyon sok kutyu van. Mert nem ismerem a technikat, mert keves a jo hw ha az sw nem tud vele mit kezdeni. mert nagyon nehezen kapartam ra ossze a penzt es ezert biztosra szeretnek menni ami btw tudom hogy lehetetlen de megis.
    A palettamon van a doigee x5pritol a moto g2-n keresztul az opxig egy tucat telefon es nem tudok donteni. Minel tobbet nezelodok annal tobb kerdesem van :))

    Zolipapa: na igen a kompromisszumok... A hocipom tele van veluk. Nekem egy eros vas kene extrak nelkul ami sokaig birja. nem kell ujjlenyomat olvaso vagy gesztus vezerles. Hasznalja aki akarja. De ezek nelkul meg nincs jo vas...

    [ Szerkesztve ]

    jiayu f1 - "az e'let a legjobb me'reg..."

Új hozzászólás Aktív témák