Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Somatom #135384 üzenetére

    Egy kicsit azért nem értem ezt a mindenáron tiltás-törlés mániát. Minden rendszer app az első indítás után "aktivizálódik". Nekem sincs szükségem chrome-ra, könyvek, újságos, stb-re. Soha nem is indítottam el őket, ezáltal semmi helyet nem vesz el azon kívül ,hogy ott van a system partíción. És emiatt nem is tolta még soha a képembe, nem is tudom miről beszélsz. Ha már elindítottad, akkor persze foglal user tárhelyet, autostart, szolgáltatások közé bekerül, akkor már ugrálhat fel ajánlásként, de ha nekem nem kell akkor nem indítgatom és kész. Amúgy még mindig lehet app data/cache törléssel "inaktiválni" amit kell.
    A vanilla droid koncepciója meg nem az volt, hogy mindenre beépített megoldást adjon, az egy alap rendszer, mindenki azt használ vele amit csak akar telepíteni. Ezért jöhettek létre különféle gyártók saját bloatware rendszerei is, inkább az jellemző hogy azoktól szabadulnának a tudatosabb felhasználók.
    Az android one meg egy fix rendszer, sokat nem lehet variálni rajta a szerződés szerint, szerintem még az is csoda, hogy egy gyártói kamera app bekerülhetett. De emiatt lehúzni az A1-et mint rossz készülék? :F
    Akinek nem tetszik a csupasz droid, az megveheti note 5x néven miui-val is.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák