Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Ciccuka #136267 üzenetére

    Hagyjuk már, ez már Global. Indiába is Global kerül már forgalomba, ott is van B20 frekvencia. Kínai és Global van, ez pedig Global már. Másrészt Mi A1-en kívül nincs egyetlen tényleges globàlis terjesztésű telefonja a Xiaominak, csak Globalnak jelölik a nem Kínába szánt modelleket.
    Redmi Note 4X kínai belpiacos modell!
    Direkt linkeltem a ph!-s cikket is, de látom neked felesleges ez a szájtépés. Mindegy legyen, majd meglátjuk, egyszer.

    nimfas:
    Ez már Xiaomi hibája, az nevezési metódus amit használ több mint kiismerhetetlen, fan legyen a lábán a követni tudja.
    Jó eséllyel lesz S625 Redmi Note 5(bár ez egyébként van is már, Redmi 5 Plus néven, ha megnézed ph is írta hogy ez már megjelent ezen a néven, csak a Redmi 5 Plus indiába került bemutatásra oda szánták, utána bemutatták, gsmarena is így hívja, helyesen most), Redmi Note 5 Pro pedig lesz az S636-os. Viszont a kínai boltok tesznek rá hogy hívják, Pro vagy nem Pro ezen a néven árulják, szóval lehet majd csak Redmi Note 5 máshol meg Redmi Note 5 Pro néven fog szerepelni ugyan az modell (S636-os). Ez a Xiaomi hülyesége, nem lehet követni mit miért hogyan nevez és az milyen további verzióba kapható akár azonos néven.
    Meg kell nézni mit írnak a készülékre, olyan helyről kell megrendelni ami megbízható és reklamálni ha baj van (épp ezért csak paypalon keresztül szabad Kínából telefont venni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák