Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz atee_13 #139109 üzenetére

    Mi Mix 3? Szerintem ha nem is első körben de gyorsan megkapja a frissítéseket, MIUI 11 Android 10 alapon van már rá úgy olvastam. Mi szériának messze jobb a támogatása mint a Redminek. Kamerában lehet elmarad a mostani csúcsmodellektől, de jó fajta Sony kamera van benne OIS-el (ami például Mi 9-be sincs) szóval biztos korrekt minőségben lehet vele fotózni (gcam is elvileg lehet rá).
    MIUI támogatás szinte az összes Xiaomi készülékre hosszú ideig biztosított, szóval ettől nem nagyon kell félni, Android főverzió frissítés viszont nem ilyen biztos, de a Mi széria esetén 1-2 frissítés biztosan garantált. Mix 3 réteg telefon szerintem azért nem annyira népszerű, elég drága volt mikor megjelent és mondjuk egy Mi 8-hoz képest nem nyújtott annyival többet, szerintem azért nem nagyon pörög a topikja. Külföldi topikok azért mennek úgy láttam, néhány ROM is van rá.
    Ha 5G-s Mi Mix 3-ról van szó akkor sem viszont nem gondolkodnék rajta, jobb választás mint a Mi 9T Pro (talán ha a custom ROM-ok világa vonz akkor nem).

Új hozzászólás Aktív témák