Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz salaud #139694 üzenetére

    Amikor 180 dollárért meg lehetett venni a másodvonalbeli gyártók csúcskészülékét, akkor örömmel fogadtam a kompromisszumokat. 2016-ban ennyiért vettem az Elephone P9000-et. Volt drót nélküli töltés, nfc, ujjlenyomat, lézeres távolságmérős kamera (akkor még olcsóbb kategóriában a lassú kontrasztalapú autofókusz ment), 5 GHz-es wifi. Tavaly még használtam másodlagos telefonnak, android auto is ment vele. Volt egy P8 minim, szintén elefántos, talán 130 dollárért, és ha épp megdöglött a samsungon a waze és a spotify összekötése, akkor egy ideig azzal navigáltam, mert ott ment megbízhatóan (aztán úgy két éve összetörtem, akkor jött vissza a P9000).

    Na most ilyet már nem csinálnék, csak esetleg minimál tartaléktelefont vennék így, mert normális mennyiségű rammal, NFC-vel, FHD felbontással stb. már a másodvonal is 100 ezer forint fölé kúszik hamar, és az már egyrészt túl nagy kockázat, másrészt annyiért már van választék a xiaomi vonalból is.

    Szerintem amikor a xiaomi kijött a B20-as, EU-ba szánt telefonjaival, és az addigi hasonló hírektől eltérően itthon is jó áron jelentek meg a készülékeik, egy csapásra véget ért ez a kalandozás.

Új hozzászólás Aktív témák