Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GaborJanos

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kicserélték a zp100-as telómat, állítólag attól halt meg, hogy minden kínai programot letöröltem róla. Nem helyettesítettem őket másikkal, úgy néz ki az én hibám volt, mindegyik játéknak nézett ki. Bár a PC-m nem ismerte fel az előzőt, még a törlések előtt...Szóval ma kaptam egy újat, szerencsére minden működik rajta kivéve két dolgot, az egyik a gps, ebben nincs kijavítva, a másik pedig, hogy durván 2GB belső memóriát lát....Visszaolvastam és kipróbáltam a gps EPO assistance-t bekapcsolni és letöltött magának valamit, de ettől nem lett jobb. Lehet a gps-en segíteni rootolás nélkül?
    Augusztusban leszek Pesten, ill. Szeged, Békéscsaba, Kecskemét vonalon járkálni fogok, esetleg valaki tudna segíteni személyesen? Valami jelképes dologért cserébe, mondjuk egy hambi? Én még egyszer nem merek belenyúlni, most látja a PC adattárként, egyébként minden kellemesen használható, de a gps nagyon hiányzik. Több programot letöltöttem a Playstore-ból, de nem látja a műholdakat.
    Vettem hozzá 32GB microSD-t az e-bayen (Adata), kb 15 euroért, és fali töltőt 1700mAh-es akksival, szintén kb 15 euróért, ezek szépen működnek.

Új hozzászólás Aktív témák