Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dhgm

    tag

    válasz sasa311 #19788 üzenetére

    Hát nem számoltam de közelebb van az 50-hez mint a 20-hoz. Első időkben én is tartottam, ezért egyszerű olcsó dolgokkal kezdtem. Minden rendelésem megérkezett. Két alkalommal volt gondom első alkalommal már a full refundban gondolkodtam, amikor az áru megérkezett. Nem a kinai volt a hibás. Itthon a postán akadt meg. Második alkalommal rendelést követően egy héttel emilt írt, hogy a nagy keresletre tekintettel nem tudja küldeni. Kérdezte, hogy visszatérítést kérek, vagy választok más terméket. Szóval ők kerestek meg (everbuying). Igen korrektek, mondjuk a telók viszonylag drágák náluk.
    A kockázat minden internetes rendelésben benne van. Aki így vásárol annak tudnia kell ezt, és ez hazai viszonylatban is így van.
    5 éves telefont használok (Samsung i7110) nem hiszem hogy ismerős annak idején Nokia verőnek szánták nagytestvérével i8510 együtt. Még a nevük is nokiás :). Magyar shopból rendeltem összegyűrt dobozzal, betört kijelzővel. Se a futár se a küldő nem állt úgy a dolgokhoz ahogy kellett volna.
    Őt fogom lecserélni.

    [ Szerkesztve ]

    1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7

Új hozzászólás Aktív témák