Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz_gabor

    tag

    válasz instantwater #30246 üzenetére

    A paypal nem fogja automatikusan visszautalni a pénzt a te panaszodra hanem vitát kell nyitnod.
    A bolt meg majd azt mondja bocs tévedett de nézd meg más boltba is ennyibe kerül a C2 ,vagy tartsd meg vagy küld vissza a saját költségeden és visszatérítik a pénzt.(Az emberek 90% biztos hogy nem fog a visszaküldéssel kínlódni, hetekig várni hogy visszautalják a pénzt, esetleg azt mondják sérülten érkezett vissza és lefényképeznek egy törött c2-est).
    Ráadásul mivel 980 szoftvert tesznek a gépre még a belső memóriát is 16GB-nak írja és a telefont zp9800 típusnak ismeri fel minden
    Sokan nem ismerik fel a különbségeket szürke(980) ill. fekete(C2) belső szín,máshol a hátlapon a felírat (még a fastcardtech is keveri nézd meg a képeket néha fenn (C2) néha lent (980) van az embléma és a felírat) és a fémes résznek más a struktúrája.(a 980 finomabb a c2 kicsit durvább).
    Ez nem tapasztalatból íróm mert eddig se a boltokkal (igaz a fastcardtech-től még nem rendeltem) se a paypalal nem volt problémám de az ördög nem alszik(és a netten lehet olvasni elképesztő dolgokat a vásárlásokkal kapcsolatba) jobb egy megbízható boltból vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák