Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zooka

    tag

    Megosztanám tapasztalataim az UMI X1S telefonról (~1 hónap), ezúton is köszönök minden segítséget a fórumozóktól!

    Maga a telefon eléggé műanyag, bár az oldalsó krómhatású keret szerintem egész elegánssá teszi. A hátlap elég vékony műanyag, a feladatát rendben ellátja, az ujjlenyomatokat és maszatot mágnesként gyűjti. Bár az előd G3 sem volt sokkal jobb e téren. Az érintő elvileg dragontrail glass, érzékenysége remek (a kapacitív gomboké is) eddig ez a 4. -Gorilla vagy hasonló- üveges telefonom, de eddig egyet sem sikerült megkarcolni csupén arra vigyáztam hogy ne tegyem fémtárgyak közelébe zsebbe, stb. Nekem kissé fura hogy a hangerő gombok elég mélyen ülnek, sokkal erősebben kell őket nyomni mint a G3-on.
    Rendszer: 4.2.1-gyel jött gyors, folyamatos, élmény használni. Annyi kis hiba volt a gyári romban (amit már más is írt asszem) hogy olyan 30%-ra esve pontatlan volt az akku kijelzése, úgy tűnik újabb rommal jó lett. jBART-tal sikerült is magyarítani a romot, csak annyi a furcsaság hogy a hangerő le + bekapcs gombbal több fajta cwm se jött be, viszont recovery módba újraindítva gond nélkül. Akku nálam visszafogottabb használattal simán kibír 2 napot, persze játékkal, filmnézéssel le lehet meríteni mint minden mást fél nap alatt is. GPS kifejezetten jó, AGPS + EPO segítséggel egy percen belül talált jelet, nemsokára le is ment a pontosság 3 méterre.

    Fényképek vele:



    [ Szerkesztve ]

    A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!

Új hozzászólás Aktív témák